THEY TRUST DONJOY 

NO - Håkon Fredriksen - MX

Jeg alle kneskader jeg har hørt om måtte jeg tenke meg om. Hvorfor skal man kjøre med noe som ikke er trygt? Da ble det å velge Donjoy enkelt! Konstruksjonen på skinnen er helt egen, å det har jeg stor tro på. Med en gang jeg fikk en Donjoy skinne på meg følte jeg meg trygg, det har hjulpet meg til å yte 100% hele tiden uten å være redd på å skade meg. 


SE - DonJoy i samarbeid med svenske landslaget i kulekjøring


SE - Rasmus Johansson
Snowmobile Freestyle

SE - Emelie Wiklund

"DonJoy Defiance III har forbedret min livskvalitetPå slutten på 2004 fikk jeg en kraftig takling slik at kneet bøyde seg og kneskålen hoppet ut av ledd. Det fremre korsbåndet var røket og dessuten oppdaget man at jeg hadde skadet det bakre korsbåndet samt at menisken hadde fått små rifter. Leger og fysioterapeuter har nektet meg å delta i kontaktidrett eller andre risikofylte situasjoner. Jeg innså at DonJoy hadde knebeskyttere for kombinerte skader med flere ulike ustabilitetsproblemer, og i samråd med en idrettsfysioterapeut kom vi frem til at DonJoy Defiance III var løsningen for meg. I dag har jeg flere muligheter til et mer aktivt liv takket være DonJoys kneortose."
Emelie Wiklund


ITA - Antonio Cairoli - MX

Antonio Cairoli er blitt verdensmester i motocross åtte ganger og regnes som en av de beste motocrossførerne gjennom alle tider!

"Å kjøre med andre støtter er ikke lenger aktuelt for meg. Jeg har opplevd forskjellen og dette er et opplagt valg. Jeg setter meg ikke på sykkelen igjen uten mine DonJoy Defiances. De gir meg bedre støtte enn noen andre støtter. Jeg føler meg sikker når jeg bruker dem i en sport der det nettopp er svært viktig å følge seg trygg."
Foto Eva Szabadfi


SE - Albin Elowson - Enduro

"Etter min båtbensskade ville jeg ha det beste for å beskytte knærne mot eventuelle skader og da var DonJoy det selvskrevne valget. Det gir meg den tryggheten jeg trenger for å kunne prestere på topp."

SP - Josep Garacia

(Enduro 2 Worldchampion)


FIN - Ari Åstedt
Supermoto & MX


SE - Amanda Bergkvist - MX


DK - Benjamin Strate - MX


DK - Victor F Henriksen - MX


SE - Martin Falklind

DonJoys ortoser er utformet for alle tilfeller. Her Martin Falklind på fiskeekspedisjon på Grønland der han bruker sin DonJoy Renegade.

Takket være min DonJoy (ja, det er navnet på min nye rehabiliteringsstøtte for kneet) klarer jeg å kjempe mot disse overraskende sterke sølvtorpedoene.

Følg Martin og hans eventyr på Instagram, martinfalklind 


SE - John Karlsson
Lagkaptein Swedish Armed Forces Adventure Team

Takk til DonJoy for hjelpen med å komme tilbake på rekordtid etter en skade med frakturer. Ved å bruke en DonJoy-beskytter kunne jeg komme i gang med treningen fortere og trene hardere. Etter to måneder stod jeg på startstreken i VM i Adventure Racing, en av verdens mest krevende konkurranser. Etter 85 timer krysset jeg og teamet mitt mållinjen og tok en fin fjerdeplass. Tusen takk! Hilsen fornøyd bruker.