OM OSS

DonJoy produseres og distribueres av DJO Global med hovedkontor i Vista, California, USA. DJO Nordic har sitt sete i Malmö, Sverige der du enkelt kan kontakte medisinsk utdannende produktspesialister dersom du har spørsmål. Se lenken KONTAKT.

DJO er en ledende global leverandør av ortopediske hjelpemidler av høy kvalitet samt et bredt sortiment av produkter innen rehabilitering, smertehåndtering og fysioterapi med distribusjon over hele verden. DJOs varemerker omfatter bl.a. Aircast, Cefar, Chattanooga, Compex, DJO Surgical, DonJoy, Dr Comfort, Exos og ProCare.

DonJoy-sortimentet tilbyr løsninger som forbedrer livskvaliteten for deg med kneskade eller som forebyggende support for å unngå skader. DonJoy er mest kjent for sine kneortoser med sitt firepunktssystem og FourcePoint Hinge-teknikken. Takket være et nært samarbeid med den medisinske bransjen kan DonJoy-ortosene stadig utvikles og forbedres.

Informasjonen på knasmarta.se verken kan eller skal erstatte en profesjonell medisinsk konsultasjon. Innholdet på knasmarta.se bør heller ikke utgjøre et grunnlag for diagnose eller behandling, men bare betraktes som et supplement.